Schilderles – Zeegezicht geschilderd in de stijl van James Ensor

Afgelopen zomer heb ik de tentoonstelling bezocht van James Ensor ‘Dromen van parelmoer’ in het het Mu.Zee museum in Oostende. Het sprak me wel aan. Niet te moeilijk, geen strand vol badgasten, logisch natuurlijk omdat hij ze eind 1900 schilderde. Bij mijn schildercursus Kunst Knoeien hebben we een avond landschappen geschilderd. Iedereen doet dat altijd op zijn eigen niveau en soms hebben de deelnemers meer ervaring ermee of pakken ze voor het eerst een kwast in hun hand. In de video die ik ervan heb gemaakt zie je me lekker aanrommelen. Niet alles is een even goed voorbeeld, maar uiteindelijk kom ik, weliswaar via een omweg, uit bij een resultaat dat mij wel aanspreekt. Veel kijkplezier en met een beetje geluk raak je ge├»nspireerd en pak je ook de kwast op. Laat je me dan even weten wat het resultaat is geworden?

 

Nog geen reacties op “Schilderles – Zeegezicht geschilderd in de stijl van James Ensor”

Laat een reactie achter

Beantwoord deze opgave om uw opmerking te kunnen plaatsen * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.