Schilderles – Taart schilderen en kijken met Wayne Thiebaud

Mij kun je midden in de nacht wakker maken voor een stuk taart. Of het nu chocoladetaart, lemontaart, cheesecake of gewoon een lekkere Hema tompouce is: ik ben van de partij. Ik heb een tijd staan schilderen en naar mijn tompouce gekeken zonder hem op te eten. Ik ben trots op mezelf.
Even weer terug naar Wayne Thiebaud, hij is een Amerikaanse schilder die zijn hele leven taarten en gebak heeft geschilderd (en portretten en landschappen) en vooral met die taarten beroemd is geworden. Zo zie je maar weer, het maakt niet uit wat je schildert als je het maar met plezier doet.
Ik kwam wat hobbeltjes tegen bij het schilderen maar daar hoor je alles over in de video.

Nog geen reacties op “Schilderles – Taart schilderen en kijken met Wayne Thiebaud”

Laat een reactie achter

Beantwoord deze opgave om uw opmerking te kunnen plaatsen * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.