Schilderles – Abstracte kalligrafie van Fabienne verdier

Een aantal dingen die mij aantrekken wilde ik dit keer combineren. Het gaat om kalligrafie, abstract, groter werken en een nieuw soort kwast gebruiken. Dat is allemaal gelukt door uit te zoeken hoe ik zou kunnen schilderen als Fabienne Verdier. Om het ook te kunnen gebruiken voor mijn schildercursus van dit moment ‘Kunst knoeien’ moest het natuurlijk wel te doen zijn. Denk daarbij aan afmetingen, materiaalgebruik, duidelijke stappen, ruimte voor de deelnemers en dan moet het natuurlijk ook nog in de auto passen; de cursus is namelijk in Benschop.
Ik heb er van genoten om met 16 mensen tegelijk kunst van dit soort afmetingen te maken. Heel veel plezier met kijken en als je ook een versie maakt, laat het me dan vooral weten én zien.

Nog geen reacties op “Schilderles – Abstracte kalligrafie van Fabienne verdier”

Laat een reactie achter

Beantwoord deze opgave om uw opmerking te kunnen plaatsen * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.