Redelijke Regels

(Ook Redelijke Regels kunnen veranderen, check ze af en toe.)

Kom je bij me schilderen, of huur je me in voor een workshop, dan geef je aan dat je je kunt vinden in deze redelijke regels. Ik geef ze je graag van te voren, zodat je weet waar je aan toe bent en hoe ik in het leven sta.

Ik ga voor de verbinding, door samen te werken kunnen we er allebei beter van te worden. Mocht er toch iets gebeuren dan is mijn doel er samen uit te komen. Ik kan altijd leren van nieuwe situaties.

Ik heb kosten aan de inkoop van materialen en/of de huur van een cursuslocatie. Betaling van een cursus of schilderles gebeurt dan ook voordat de cursus of de les begint. Betaal je contant, kom dan wat eerder naar de les. Maak je het geld over op mijn rekening? Doe dat dan minimaal 2 dagen van te voren, dan geef je mij de tijd om te zien dat je het geregeld hebt.

Een schildercursus bestaat uit een aantal lessen. Je geeft je op voor de hele cursus en je betaalt dus ook voor de hele cursus. Ben je een keer ziek of kun je niet, dan kun je geen geld terugvragen. Je hebt ook geen recht op een tegoedbon. Wel kunnen we eventueel samen kijken of er ter compensatie iets mogelijk is.

Schilderen doe je met verf en andere materialen. Je kleren kunnen (per ongeluk) vies worden. Pas je kledingkeuze aan als je komt schilderen. Hou tijdens het schilderen rekening met je omgeving en de andere deelnemers. Kijk bij wastips om te kijken hoe je eventuele vlekken makkelijk weg kunt krijgen.

Ik maak foto’s van de werkstukken van iedereen die bij mij komt schilderen. Ik gebruik ze op mijn website, folder of anderszins om te laten zien waar mijn cursussen en lessen over gaan en wat er door de deelnemers gemaakt wordt. Ik zal ze nooit voor commerciële dingen gebruiken want het is jouw werkstuk. Ook al vind ik ze soms nog zo mooi…

Privacy is een belangrijk onderwerp. Voor mailings heb ik e-mailadressen nodig, voor facturen huisadressen (wettelijke verplichting), voor contact als er iets is zijn telefoonnummers handig. Is verzamel ze alleen voor deze doeleinden en alleen voor eigen gebruik. Laat je je e-mailadres op de website of op een andere manier achter, dan snap je dat je een e-mail terug kunt krijgen. Bij iedere e-mail nieuwsbrief heb je altijd de mogelijkheid om je af te melden of je gegevens te wijzigen.**

De prijzen die ik noem op de website zijn de meest recente. Elders genoemde prijzen zijn altijd onder voorbehoud van wijziging.

Hebben we een afspraak voor een privé-les, dan kun je afzeggen tot 24 uur voor aanvang. Zeg je later af, dan krijg je toch een rekening van me. Ik reserveer namelijk tijd voor je in mijn agenda, doe mijn voorbereidingen etc. Het lijkt niet alleen heel zakelijk, het is het ook gewoon.*

Redelijke Regels toch?

(versie 4: 20181010, * laatste wijziging)
(versie 3: 20180525, ** wijziging)