Nieuw avontuur: Imperfect Paintings op Youtube

De afgelopen tijd ben ik druk geweest met me verdiepen in YouTube. Ik wilde toch betere video’s maken, niet alleen slideshows van wat de cursisten gemaakt hadden, maar wilde ook dat ik nieuwe mensen zou kunnen bereiken. Vandaar overgestapt op de Engelse taal en een bepaald format en voortaan laat ik zien hoe ik zelf schilder. Dus voor iedere nieuwe les maak ik weer een eigen voorbeeld gebaseerd op de les. Tijdens dat schilderen film ik en heb ik twee vliegen in één klap. Zie hier het eerste resultaat, een les schilderen zoals Willem den Ouden.

 

Nog geen reacties op “Nieuw avontuur: Imperfect Paintings op Youtube”

Laat een reactie achter

Beantwoord deze opgave om uw opmerking te kunnen plaatsen * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.