Cursussen

Een cursus bouw ik op rond een bepaald thema en bestaat meestal uit een beperkt aantal lessen. Het thema bekijken we steeds vanuit een andere invalshoek waardoor je nieuwe dingen kunt leren. De cursus is inclusief materialen en een kop thee in de pauze. Je hoeft meestal niets mee te nemen en we werken op stevig papier van 50×65 cm, tenzij anders aangegeven. Schilderervaring is NIET nodig. Bij eerdere cursussen vind je de beschrijving van oudere cursussen.

Cursussen in voorjaar 2019:

Februari – maart 2019: Artistieke Actie: In deze cursus gaan we lekker veel schilderen. Om beter te leren schilderen is het handig te kijken hoe andere cursisten dat doen. Naar kunst kijken helpt ook. Snap je niets van kunst? Dat komt allemaal goed, alles is te leren. We werken steeds op basis van werk van bekende kunstenaars. Mooi schilderen is niet altijd de bedoeling, durf te experimenteren en artistiek los te gaan. Vaak is dat veel interessanter om naar te kijken. Kom je ook Artistiek in Actie?
7 donderdagavonden februari – april 2019 van 19.30 tot 21.30 uur. Ik verzin voor iedere avond een andere opdracht zodat je lekker aan de slag kunt. We schilderen met acrylverf op papier (50×65 cm) en blijven letten op kunstzinnige elementen als lijnenspel, compositie, kleurgebruik enzovoort. Alle materialen zijn aanwezig, je hoeft dus niets mee te nemen. Teken en schilderervaring is NIET nodig.
Voor deze cursus van 7 avonden betaal je 125 euro. Inschrijven via het contactformulier.
Donderdagavond. Data: 7, 14 en 21 februari, 14, 21 en 28 maart en 4 april 2019.
Locatie: IndeHuiskamer, Kerkstraat 23, 3401 CM IJsselstein.

Februari – maart 2019 : Artistieke Actie-2: Dezelfde cursus (zie de beschrijving hierboven), maar nu Benschop in het Dorpshuis en de inschrijving loopt via het Kursusproject Benschop. Inschrijven op de Open Dag in januari 2019. Cursusavonden: 5, 12, 19  februari en 5, 12, 19, 26 maart 2019.

 

Zie je een leuke cursus die jou op een ander moment beter uitkomt? Stuur me dan vooral een mailtje via het contactformulier, wie weet komt de cursus dan ook op een ander moment.
Een cursus gaat door bij 4 deelnemers (maximum aantal is 8, tenzij anders aangegeven).
Je kunt je opgeven via het contactformulier. Check ook even de Redelijke Regels, dan weet je wat we onderling afspreken.


Privéles

Het is ook mogelijk om privéles te krijgen in mijn atelierruimte. Het bedrag daarvoor is € 40 euro per les van 2 uur.